• Főlap
  • Hírek, érdekességek

HIDEGEN SAJTOLT mákolaj

Megfigyelte már, hogy ha mákot eszik, milyen sok mák megy át az emésztőrendszerén, és így vész "kárba"? Próbálja ki a mákolajat! A hidegen sajtolt mákolaj a mákszemek "lelke". Hamarosan indul az új nyereményjáték! Nyerhet majd mákolajat a Facebook oldalunkon itt.

 

Cikk folytatása

Juh- és húsmarhatartókat támogató program indult

Vecsés, 2012. március 5., kedd (MTI) – Kérődző szerkezetátalakítási program indult, az új támogatási rendszer a várakozások szerint 12 ezer gazdálkodót – főként juh- és húsmarhatartót – érinthet, akik összesen 44,5 millió eurót, azaz több mint évi 13 milliárd forintot igényelhetnek.

Cikk folytatása

Extra szüzesség, nagy becsapás - hamis olívaolajok a piacon

A világon hamisított olasz élelmiszerek között az olívaolaj élen jár, a külföldieket könnyű átejteni, a helyiket kevésbé. Sajnos sokan már a címkéjének bedőlnek, és így arra már semmi esélyük, hogy legalább az illatából vagy az ízéből felismerjék a pancsolt olívaolajat. Az olasz embereken elsősorban azért nehéz kifogni, mert többnyire van megbízható beszállítójuk. Az olaszok nagy része, főleg délen, nem nagyáruházakban veszi az olívaolajat, hanem vidékről hozza, illetve termelőktől veszi.

Cikk folytatása